Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• абее вчера към 6-7 една сива 145 с детелинки,джанти от новото QV иии дупка в генерацията паркира две коли до мен пред блока ми в Младост1 ще се познае ли някой... беше и със затъмнени джамове
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

• Днес към 12и30ч на моста от жк.Надежда към Макдоналдс Орион видях raiders
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Днес към 12:30 през Нова Загора мина уникално направена червена 156 с рег. У 5223 (5232)...Отзад пишеше само JTD, но беше с 17-ки, много ниска, и с уникални спойлери...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Днес сутринта около 7:40 на булевард "Овча Купел" един дядо със 145-ца CA8685... най-учтиво щеше да ме бутне само и само да не ми даде предимство! Давам мигач да се престроя пред него(имаше място поне за 2 коли) и той най-безцеремонно даде газ ,за да не се прецака, и аз навих обратен волан, иначе щеше да правим ламарини ! Също така се движехме с една сребриста 156-ца 1.9ЖТД и една друга 156-ца(селеспийд) с антикрило и надпис на задния Жам Райконен Ф1.
          Alfa156 Against All

Comment

• Днес сутринта към 7:30ч бибитнах на една натокана червена 156-ца точно срещу автогарата във Варна. Номера е, В... не го помня. Я да видим някой ще се познае ли...
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
              Точно за нея написах и аз горе .. кара я руса къдрава колежка
              Да и аз това видях и следващия път се мятам пред колата.
              sigpic
              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
              BMW E30
              BMW E36

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
                всеки е свободен да пише както си иска и както му е удобно в интернет пространството, на който не му е приятно има право да изрази мнението си също, но мое лично мнение е просто
                Не си съвсем прав. Правилното и грамотно писане показва уважение към тези, които после ще четат написаното.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Интернет пространството може и да е свободно, но този форум НЕ е и тук си има правила. А и както каза колегата поне от едно голо уважение към останалите участници не е лошо от време навреме да се пише малко по-грамотно.

А и темата не е за правописа, така че св въздържайте от спам и офтопик.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• това е спам раздела ако не се лъжа
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Колеги, някой знае ли нещо за тая размазаната 156 бордо на завоя от Дианабат към гара Пионер, след Тинтява? От вчера стои там, заварена за един стълб.
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• ю
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                          Колеги, някой знае ли нещо за тая размазаната 156 бордо на завоя от Дианабат към гара Пионер, след Тинтява? От вчера стои там, заварена за един стълб.
                          Намерих тема за нея:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39349
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            ю
                            Ти си цар на безсмислените постове,заклевам се!
                            Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                              без да искам пуснах два пъти едно и също мнение и вместо да изтрия текста съм антиснал "ю"
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                                Е па то половината пишем само глупости
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X